Toimitusehdot

 

Maksu

Maksu tilatuista tuotteista suoritetaan laskulla tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskussa maksuehtona 14 pv netto, ellei toisin ole sovittu ennen tilattujen tuotteiden valmistamista. Pidätämme itsellämme oikeuden hinnoitella erityisen vaikeasti toteutettavat työt erikseen, evätä tilaus tarvittaessa, vaatia ennakkomaksua tai toimittaa tuotteet postiennakolla. Näissä tapauksissa otamme asiakkaaseen aina ensin yhteyttä ja työt aloitamme vasta hyväksynnän jälkeen.

Toimituskulut
Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja, eli tässä tarkoitettua rahtia. Rahdin suuruus riippuu toimitettavasta kohteesta, toimitustavasta ja toimituspaikasta. Vastaanottaja maksaa rahdin toteutuneiden kustannusten mukaan ja nämä kulut lisätään asiakkaalle lähetettävään laskuun. Asiakas voi aina myös mahdollisuuksiensa mukaan noutaa tilaamansa tuotteet ilman toimituskuluja toimistoltamme Varastotie 2, 96100 Rovaniemi.

Toimitusaika
Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Toimimme toimituksen suhteen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista. Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille olemme ilmoittaneet eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Palautukset
Myymämme tuotteet ovat pääosin yksilöllisiä asiakkaan tarpeiden mukaan valmistettuja, joten tuotteiden palautuksista on sovittava aina erikseen.

Tilauksen sitovuus
Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse, puhelimitse tai kasvotusten. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olemme sopineet kaupasta joko suullisesti tai sähköisesti. Toimitus on tapahtunut, kun asiakkaalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on jätetty tavarantoimittajalle kuten esim. matkahuoltoon tai postiin. Sitovan tilauksen tekemisen jälkeen myyjällä tai asiakkaalla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja mikäli kumpikin osapuoli ei siihen suostu.

Ylivoimainen este (Force majeure)
Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta meidän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.